Peggy:
‘Zij bezit een fijngevoeligheid en heeft de kwaliteit om verder te kijken dan de oppervlakte. Ik heb daar veel aan gehad. Mede omdat ze niet "pamperde", is mijn eigen kracht naar boven gekomen op werkgebied." ’

 

 
   Tel. 065 250 1457
 
    
 

Individuele coaching:
De deelnemer gaat werken aan een gewenste en bereikbare situatie; met concrete doelen, die stap voor stap te realiseren zijn. De deelnemer is en blijft volledig verantwoordelijk voor zijn eigen leerproces. Het succes van het traject is mede afhankelijk van de inspanning die hij of zij hierin steekt. De deelnemer krijgt hierin alle vrijheid echter geen vrijblijvendheid. De basishouding bij Marlies bestaat uit veiligheid, vertrouwen en integriteit. De individuele coachgesprekken vinden plaats in een ruisvrije, natuurlijke omgeving; weg van de werkplek. Ongestoord werken zodat de deelnemer volledig centraal staat. Om "in beweging te komen" trekken we regelmatig de wandelschoenen aan om al coachend het bos in te gaan, en zo nieuwe wegen te vinden en te bewandelen.

Trainingen:
Marlies werkt in kleine groepen. Gedurende de training zal zij samen met de deelnemers aan de slag gaan om te komen tot groei en de kennis onder de knie te krijgen en toe te passen in de praktijk. Voor meer informatie klik hier: Trainingen. De trainingen vinden plaats in Hoeve de Schoor in Baexem. Daar waar rust en natuur bij elkaar komen.

Kosten:
De kosten voor een individuele coaching bedragen 75,- per uur (excl BTW). De kosten voor een groepstraining is afhankelijk van het aantal deelnemers. Nazorg via telefoon of email is vanzelfsprekend gratis.

 

 

home | hoezo coaching naar eigenwijze? | aanpak | over Marlies
de klant | trainingen | contact

Marlies Kusters