Leeg:
‘leeg

 

 
   Tel. 065 250 1457
 
    
 

“Coaching is niet alleen praten gebleken, maar ook oefenen en doen. Marlies wist door oefeningen en het visueel inzichtelijk maken van een aantal onderwerpen mij te prikkelen. Zij liet mij ervaren niet alleen in mijn hoofd bezig te zijn maar ze ook te voelen in mijn lijf en in mijn hart. Zij was daarin een rustige bron van vertrouwen. Hierbij heeft ze altijd oog en respect gehad voor mijn eigen waarden en normen en mijn persoonlijkheid. Ook nu na het traject , blijven de oefeningen en handreikingen een actief onderdeel in mijn leven.”

Lian Claassen
Projectmanager Amarant

“Marlies is een vrolijk en oprecht mens, die ruimte maakt en laat voor de ander. Ze kan echt luisteren. En maakt verbinding met de ander. Ze is oprecht geïnteresseerd in de ander en stelt haar oordeelsvorming uit totdat ze voldoende informatie heeft. Zij bezit het talent om groepen mensen in beweging te krijgen. Ze neemt duidelijk de leiding met bijbehorende verantwoordelijkheid.”

Robert Bergs
Teamleider AMK

“Zij bezit een fijngevoeligheid en heeft de kwaliteit om verder te kijken dan de zeespiegel. Ik heb daar veel aan gehad. Mede omdat ze niet "pamperde", is mijn eigen kracht naar boven gekomen op werkgebied.”

Peggy Gubbels
Ambulant begeleidster Midden Limburg

“Marlies geeft mij inzichten. Marlies ontrafelt samen met mij mijn gedachten en ze respecteert mij. Marlies durft mijn pijnpunten (oftewel mijn groeikansen) te benoemen. Als ik bij haar ben geweest heb ik weer inspiratie. Ik kom er altijd met een goed gevoel vandaan. Ze werkt met liefde en respect voor mij als mens!”

Marjo Gielen
Coach / Opleider Helder

“Tijdens de coaching stond Marlies naast me en keek met me mee. Rustig, warm, respectvol en met mij meezoekend. Alle gevoelens mochten er zijn, kwetsbaarheid was vanzelfsprekend. Door haar leerde ik anders naar mezelf en naar anderen te kijken. Daar ondervind ik nog iedere dag plezier van. Het is fijn om het gedrag van anderen beter te begrijpen en juist "hun beeld van de wereld" te ervaren. Het voelt veel vrijer om een pak ballast aan regels en overtuigingen langzaam overboord te gooien. Dit levert fijne en intense relaties op met de mensen om me heen. Ik val regelmatig terug op wat ik van haar geleerd heb.”

Elly Kerkvliet
Kinderarts Weert

“Marlies prikkelt, vraagt door, verduidelijkt, legt open en wijst op andere mogelijkheden. Vooral om mij als persoon en gezinsbegeleider steeds bewust te maken hoe ik in contact kan blijven met anderen, vanuit mijn eigen "ik".”

Corrie Heijnen
Gezinscoach Midden Limburg

“Door haar bijzondere manier van vragen stellen kwam er voor mij duidelijkheid. Dit leverde mij bewustwording en inzicht op. Dat gaf mij al innerlijke rust. Ze heeft geen moeilijke woorden of teksten. Ze reikt je dat aan wat je nodig hebt om zelf aan de slag te kunnen.”

Marita van de Berk
Groepsleider kinderdagverblijf Korein Weert

“Met een aantal hulpmiddelen die ik van Marlies heb gekregen kan ik nu veel bewuster en spontaner zijn. Trouw zijn aan mezelf en warmer en milder zijn naar de medewerkers is wat het mij heeft opgeleverd, zowel zakelijk als in mijn privé leven.”

Ester Gallé
Manager bedrijfsleven Veldhoven

“Zij gaat met je terug naar het waarom van gedragingen van jezelf en het effect hiervan op clienten. Dit laatste stukje: dat kijken naar jezelf over hoe, wanneer en wat doet dit nu met jou, zorgt voor een opwaartse spiraal in denken en mens zijn. Het verrijkt je.”

Francy Aarts
Gezinscoach Midden Limburg

 

 

home | hoezo coaching naar eigenwijze? | aanpak | over Marlies
de klant | trainingen | contact

Kaap de Goede Hoop