Marjo:
ĎAls ik bij Marlies ben geweest heb ik weer inspiratie. Ik kom er altijd met een goed gevoel vandaan. Zij geeft mij het gevoel dat ze werkt met liefde en respect voor mij als mens!’

 

 
   Tel. 065 250 1457
    
 

U vindt het belangrijk dat de medewerkers werken vanuit een positieve basishouding, die u in de organisatie voor ogen heeft.

U bent een leidinggevende in de dienstverlenende sector, die zijn medewerkers dicht bij de klant/cliŽnt wil laten staan en verantwoordelijkheid wil laten dragen.

U bent een manager die medewerkers met passie wil laten werken en streeft naar hogere productiviteit wil.

Of u bent iemand die zich persoonlijk wil ontwikkelen. Of in zijn werk wil ontplooien.

Hoe dan ook: u wilt vooruit!

Vol energie en met enthousiasme nieuwe wegen bewandelen, die het werk en het leven plezieriger maken en tot betere resultaten leiden.

Marlies Kusters, kan U helpen.
Resultaat gericht gaat Marlies samen met U op zoek naar de eigenheid van uzelf. Door werkelijk weer terug te gaan naar de basis, werkt zij samen met u aan bezieling en evenwicht in werk en leven. Doelgericht gaat zij met u een veranderingsproces aan. Daarbij gaat het niet om kennis en kunde, maar om feitelijk waarneembaar gedrag. Dit leidt verrassend snel tot gedragsveranderingen met een grote impact en een blijvend resultaat.

Marlies hanteert een persoonlijke coachstijl. Zij weet uw potentiŽle kwaliteiten vrij te maken en helpt u met succes verder te komen. Zowel individueel als in groepsverband. En altijd met resultaat. Dat doet zij al luisterend, vragend, prikkelend, soms de spiegel voorhoudend maar vooral ook warm en stimulerend. Als de deelnemer eenmaal aan de slag gaat met zijn of haar echte ik, met het bepalen van wie hij of zij werkelijk is, dan werkt, leeft en functioneert de deelnemer met daadkracht en passie.

4 Dimensies in de coaching/leiderschap zijn daarbij belangrijk:
ē Je eigen "huis" op orde hebben
ē Richting geven aan het proces
ē Bundelen van alle energieŽn
ē Bijdrage leveren aan het grote geheel

Vanuit de eigenheid van de deelnemer komen we tot een eigenwijze. Een eigenwijze die past binnen de "eigen-wijze" van een organisatie.

 

 

home | hoezo coaching naar eigenwijze? | aanpak | over Marlies
de klant | trainingen | contact

Marlies Kusters