Elly:
‘'Tijdens de coaching stond Marlies naast me en keek met me mee. Rustig, warm, respect-vol en met mij mee-zoekend. Alle gevoelens mochten er zijn, kwets-baarheid was vanzelf-sprekend.’

 

 
   Tel. 065 250 1457
 
    
 

Marlies is geboren in 1964 en woont in Weert, Limburg

Zij is coach en leidinggevende.

Marlies heeft 30 jaar ervaring in de zorg. Zij is werkzaam geweest als verpleegkundige, eerst in de gehandicaptenzorg en later in een ziekenhuis op de kinderafdeling. Daar heeft zij een eigen poli opgezet t.b.v. astma patiŽnten. Ze heeft vervolgens ruim 10 jaar ervaring opgedaan als leidinggevende en weet als geen ander hoe het is om te werken in het spanningsveld tussen menselijkheid en zakelijkheid. Tussen bezieling en kostenbeheersing.

Vanaf 1999-2005 heeft Marlies een meerjarige studie tot NLP coach(practioner, master, mentor en trainer) afgesloten en volgde daarna verschillende vakopleidingen in het binnen-en buitenland o.a.;

Eric Schneider: Hart van de communicatie
2005

Rudy van Damme: Ontwikkelingsgericht coachen en ontwikkelingsgericht opleiden
2009

Lenette Schuijt Gert van de Sanden-ZIN: Ziel en zakelijkheid
2010

Kerntact & Partners: Authentiek Contextueel leiderschap
2010 Ė 2011

Met de opgedane kennis en vaardigheden en vanuit haar eigen praktijkervaring is zij in staat andere te begeleiden naar passie, naar betrokkenheid en naar het nemen van eindverantwoordelijkheid. Vooral omdat zij weet wat er speelt en de bijbehorende taal spreekt.

Marlies vertelt: "Door rust en ruimte te bieden daag ik mensen uit om vanuit hun passie en eigenwijze, keuzes te maken en hun verantwoordelijkheid te nemen." En de vertaalslag te maken van de eigenwijze naar de uitvoering hiervan!

 

 

home | hoezo coaching naar eigenwijze? | aanpak | over Marlies
de klant | trainingen | contact

Marlies Kusters